dilluns, 6 de febrer del 2017

Les prioritats del carrer (3): brutícia a Terrassa

Darrera ronda d'articles dedicats a alguns temes que realment preocupen a la gent de la nostra ciutat. Davant les prioritats dels partits, que molt sovint están massa allunyades de les necessitats reals dels ciutadans, hem volgut aportar una mica de llum als problemes que sí preocupen als egarencs. Ja hem parlat de la inseguretat i del servei d'autobusos de TMESA. Avui preguntem als nostres veïns què opinen sobre la brutícia a Terrassa i aquestes han estat les seves respostes:



Per facilitar la tasca als actuals responsables polítics del Consistori,afegim tot seguit un petit resum de les queixes amb les que ens hem trobat:

"La ciutat podria estar molt més neta, sobretot als barris. Els contenidors estan trencats i no els arreglen"

"Males olors també, molt important"

"La ciutat està molt bruta, molt bruta. El centre sí que és net"

"Es podria fer alguna cosa més amb la neteja dels carrers. Menys zones blaves i més contenidors"

"Els contenidors sempre estan a petar"

Tres conclusions: la ciutat podria estar més neta, els contenidors no estan en bon estat i els barris estan més descuidats que el centre. Crida l'atenció que els responsables de l'Ajuntament, constantment preocupats per donar una imatge progressista, estiguin desatenent els barris menys afavorits de la ciutat. S'estan destinant els mateixos esforços a tots els barris? També hem vist com tenint una major cura amb els contenidors d'escombraries els nostres veïns veurien millorada la seva qualitat de vida diària, ja que això milloraria considerablement les olors i la neteja general.

Brutícia als carrers de Terrasssa.


Fidel a l'estil dels polítics tradicionals, les declaracions de l'alcalde de Terrassa Jordi Ballart no han estat gaire afortunades quan s'ha referit al tema de la brutícia. En una entrevista, va arribar a insinuar que el problema d'escombraries que té la ciutat és culpa de persones interessades en criticar a l'Ajuntament. Fins i tot va arribar a ordenar una investigació per l'abocament de tubs fluorescents. Quan aprendran els polítics a responsabilitzar-se dels seus errors, i no només dels seus encerts?


1 comentari:

  1. estan las calles muy guarras y los contenedores a petar! es vdd

    ResponElimina